Om


Jeg er optaget af, at skabe leverum af høj kvalitet, hvor både æstetisk, funktionalitet og klima er indtænkt.

Leverum som bliver brugt, nydt og gør en forskel hele året rundt – også om vinteren, når mørket trænger sig på.


Jeg hedder Julie Lindskov og står bag tegnestuen

Lindskov Studio ApS, som er stiftet i sommeren 2020.


Jeg er uddannet fra Københavns Universitet som Landskabsarkitekt cand.hort.arch. og har efterfølgende arbejdet flere år på private tegnestuer, hvor jeg har oparbejdet en bred vifte af kompetencer indenfor landskabsarkitektfaget. Jeg har arbejdet med alt lige fra brugerinddragelse og skitseforslag til udbudsprojekter og tilsyn i anlægsfasen.

Se et udvalg af mine projekter her.


Et leverum skal forstås, som rummet mellem husene, såsom et byrum, en have, et gårdrum, en skolegård, en park etc. Leverum kan både give livsglæde og samtidig være æstetiske, funktionelle og klimavenlige. Et leverum som gør godt for krop og sjæl samt giver sit til en mere bæredygtig klode.


Læs mere om, hvad jeg kan tilbyde af rådgivning her, eller kontakt mig endelig i dag, så vi kan tage den første dialog om netop jeres behov og ønsker.
HVORFOR VÆLGE LINDSKOV STUDIO?Et samarbejde med Lindskov Studio er ensbetydende med en professionel skræddersyet rådgivning, med en passion for at skabe æstetiske, funktionelle og klimavenlige leverum, både i små og store projekter.


Læs mere om den rådgivning jeg kan tilbyde her.